19 November 2004

Vrijdag 19-11-2004

Rollingstone - Flying Fish Point 226 km

(Erwin) Vandaag gaan we relatief weinig km's maken. Het is de bedoeling dat we naar de camping op Paronella park, bij Mena Creek gaan. Blijkt dat er ineens een grote spin in de camper zat.
We weten allen niet of hij er de hele nacht al zat of s'morgens pas binnen is komen wandelen.

We rijden weg van Rollingstone en maken nog wat foto's en film van de ananasvelden.
Die ruiken heerlijk zoet.
In Cardwell stoppen we even om te internetten. Die doet het niet dus gaan we verder. Nog even tanken. De pomp doet het ook niet. Na even de hulp van de pompbediende ingeroepen te hebben lukt het wel. Die dingen waren ook al 20 jaar oud zegt hij. Dus............

In Tully gaan we de dagelijkse boodschappen doen. We kunnen daar internetten in een soort afhaal snackbar. Het ziet er niet uit. De computer stond er om de hoek in een klein zaaltje welke behangen was met foto's uit het verleden. Als lunch eten we daar een sandwich kip+kaas. Erg lekker. De kip is geen vleeswaren (zoals hier) maar een gegrillde of gebraden kip in dikke plakken gesneden.

We kijken hier wat rond. Het is een echte suikerriet stad. Bij Silkwood gaan we de Highway af naar Pardonella park. De caravan park is dus 10x niks. In het park schijnt een Spaans kasteeltje te staan. We rijden snel verder naar Innisfail. 7 km buiten de stad aan zee ligt Flying Fish Point. We duiken zoals gewoonlijk het zwembad in.

Vandaag gaan we weer eens gebruik maken van de BBQ. Aardappels bakken op de BBQ plaat, paprika + paddo's en 2 hele grote lappen vlees. Het belooft weer een warme hete nacht te worden. Als we gaan slapen is het dus ook behoorlijk benauwd.