14 November 2004

Zondag 14-11-2004

Cania Gorge 0 km

We hebben gisteravond een openlucht film gezien op de camping, Conny & Carla, volgens Erwin draait ie ook in het vliegtuig. Toen we aankwamen was er een wijnproeverij. In de avond wanneer het schemert komen de "bettongs" te voorschijn. Mix van een kangaroe en een rat. Nooit van gehoord. Vanochtend liepen er weer kangaroo's. Deze zijn groter dan bij Mt. Warning. Ze hebben zelfs een computer met internetaansluiting buiten staan. Aud 2 voor 15 min. Hebben we gisteravond gelijk maar geïnternet. Vandaag luieren we een beetje. Zondagkrant lezen. Beetje zwemmen. Onder de boom in de schaduw zitten. Lekker relaxen.

(Erwin) Het is een mooie camping. Ruime plaatsen en midden in de natuur. 4 km verderop is een stuwmeer. Het is te ver om te lopen overdag. 's Morgens heel vroeg is nog wel te doen, aldus de uiterst vriendelijke dame van de camping. We doen de hele dag niets. Ik zit de hele dag in de schaduw te lezen. Want ik wil mijn armen uit de zon houden. Ik het weer eens last van warmtebultjes. Een paar dagen eerder hebben we bij de apotheek al wat van die poeder gehaald en volgens mij werkt het ook nog. Renate neemt nog wel een duik in het zwembadje (bijna net zo groot als de vijver thuis).

Eind van de middag gaan we nog een eindje lopen. Van de camping richting het stuwmeer. Het is nog steeds vreselijk warm. Het rommelt in de lucht maar het blijft droog. We lopen weer terug en het blijkt ongeveer 5 uur te zijn. Voedertijd voor de vogels. Volgens mij wel meer dan 100 van die uit de kluit gewassen parkieten. Ze eten zo uit je handen. We gaan zoals altijd weer vroeg naar bed. Renate haar armen zitten onder de schrammen. Scherpe nagels die parkieten.

Erwin heeft lekker pancakes gebakken. Kant en klaar uit de fles. Beetje water en wat schudden en dan in de pan.