12 November 2004

Vrijdag 12-11-2004

Coolum Beach 0 km

André is jarig. Erwin heeft hem een smsje gestuurd.

Vanacht of gisteravond heeft het behoorlijk geregent. Ik heb de wasgoed maar snel binnengehaald met een slaperige kop. Natuurlijk stootte ik m'n hoofd weer in de camper. Voor de zoveelste keer. Met het vochtige wasgoed en ramen op een klein kiertje wordt het eigenlijk best benauwd. Vanochtend waait het behoorlijk tot hard maar de zon schijnt ook. Het wordt een heerlijke dag. Voor Erwin waarschijnlijk niet die heeft zeer slecht tot niet geslapen vanacht. Zegt ie.

(Erwin) Vanmorgen naar het strand geweest. (30 meter lopen) en een beetje in de zee gespeeld. De golven en stromingen zijn erg sterk. Vandaar dat je dus tussen de vlaggen moet zwemmen. Dan wordt er op je gelet. Wij blijven uit de de buurt van de vlaggen want we gaan toch niet ver de zee in. Natuurlijk verbranden we lelijk omdat we ons niet goed genoeg hebben ingesmeerd. Lekker eigenwijs die Hollanders!

's Middags nog even langs de boulevard en winkeltjes gelopen. Renate heeft eindelijk na 10 dagen winkel in en winkel uit haar slippers gekocht. Het lijkt mijn zusje wel !

Ook nog even een lekker schepijsje gegeten. Daar heb je genoeg gelegenheden voor. Eind van de middag nog even in de zee gedoken Lekker!

Het avondeten is Thais. Het enig dat Thais is, is het eten. De rest er omheen is niet veel soeps. Voor de verandering maar eens geen bier of wijn bij het eten. (B.Y.O.) Het ziet er naar uit dat we de eerste droge nacht krijgen. We zullen zien of het inderdaad niet gaat regenen. Wat ook zo "leuk"is aan deze camping is, als je wakker wordt en je kijkt de juiste kant op dan wordt je wakker met een grote M.
Je weet wel, de M, van Clemens.